Au cântat la Universitate ca să facă reclamă la Eurovision

5 martie 2017 20:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii, spectacol şi muzică bună! Show-ul naţional Eurovision a ajuns duminică seara la final, iar de acum înainte ne mutăm atenţia la Kiev, pentru competiţia mare, din 9-13 mai.

Bucureştenii care inspectau duminică, la amiază, Târgul de Mărţişor de la Universitate, au avut parte de o super-surpriză. Din senin, mai mulţi tineri au început să danseze frenetic, într-un flash mob inedit.

Doza de spectacol a fost însă sporită de prezenţa celebrilor solişti Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel şi Monica Anghel, care au cântat live mai multe piese cunoscute. Lumea s-a strâns ca la urs, iar fanii mai îndrăzneţi s-au apropiat pentru poze şi autografe.

În tot acel timp, concurenţii care au ajuns în finala naţională Eurovision repetau de zor, îşi spuneau rugăciunile şi făceau probe de sunet şi de costume pentru show-ul de duminică, transmis în direct, de TVR 1, de la ora 20.30. Pe scenă au urcat Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra. Câştigătorul selecţiei naţionale a fost ales după închiderea ediţiei.   

Mai multe