Au concurat separat, dar jurații X-Factor i-au pus să cânte împreună

10 noiembrie 2017 23:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doi tineri concurenți la „X-Factor” i-au pus pe gânduri pe jurați după ce au aflat că, deși au venit împreună la competiție, au concurat separat, dar în acest fel, nu i-au convins că merită să meargă mai departe. Așa că juraților le-a venit ideea să-i pună să formeze o mică trupă și să cânte din nou, împreună.

Teodor Dedu (17 ani) și Ana-Maria Văsâi (18 ani), amândoi din Onești și colegi de bancă la liceu, au reprezentat fiecare, separat, câte o piesă diferită. Teodor a interpretat o piesă a lui Ed Sheeran, dar nu a primit decât doi de „Da” din partea lui Horia Brenciu și a Deliei.

Abia când Ana-Maria a urcat apoi pe scenă, jurații s-au dezmeticit și au aflat că Teo și Ana se cunosc și împărtășesc împreună pasiunea pentru muzică...și,desigur, și aceeași bancă la școală. Ana-Maria a avut o reprezentație ceva mai bună decât Teo, motiv pentru care a primit trei de „Da” din partea juraților (mai puțin de la Ștefan Bănică Jr.).

Brenciu și Delia au avut însă ideea ca Ana și Teo să formeze o mică trupă și le-au dat 20 de minute în care să pregătească rapid o piesă și să cânte din nou, dar împreună. Zis și făcut, iar rezultatul i-a surprins plăcut pe cei patru jurați, iar într-un final, au primit patru de „Da”.

Jurații nu au ezitat totuși să se amuze pe seama celor doi tineri concurenți, despre care au spus de mai multe ori că le-ar sta bine dacă ar fi mai mult decât colegi și amici. Solistul de la Carla’s Dreams este însă convins, după cum l-a „citit” pe Teodor, că „o va lăsa în baltă” pe Ana cu prima ocazie. Rămâne de văzut care va fi evoluția lor la „X-Factor”.

Mai multe