Au dormit o noapte în casa cu mii de păpuşi: "Numai morţi o să văd în faţa mea"

9 iulie 2014 18:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apartamentul unei familii din Bistriţa a devenit neîncăpător. Cei doi soţi care locuiesc acolo au adunat mii de păpuşi de-a lungul anilor, care acum acoperă pereţii apartamentului.

Dacă familia e obişnuită cu ele şi au grijă de păpuşi, oamenii care vin în casa lor nu sunt atât de împăcaţi cu priveliştea peste care dau.

Echipa emisiunii "La Măruţă" a vrut să vadă cum e să dormi în casa cu mii de ochi pe pereţi şi i-a pus pe Laura Lavric, alături de vărul lu Keo, Călin Fărcaş, să petreacă o noapte în apartament.

Nu a fost deloc uşor. Cum au ajuns acolo, cei doi s-au simţit puţin incomod.

"O să dorm într-o junglă, jungla păpuşilor. E groaznic să ştii că sunt tone de păpuşi pe pereţi", a spus Călin Fărcaş.

Nici solista de muzică populară nu s-a simţit mai bine. Când s-a văzut printre miile de păpuşi, Laurei Lavric i s-a făcut rău.

"Şi aşa am probleme cu somnul. Na, dormi Laura, dormi mâine seară, când ajungi acasă", a spus cântăreaţa îngrozită.

După o noapte în care vărul lui Keo nu i-a dat pace Laurei şi a speriat-o cu tot felul de măşti şi păpuşi, solista s-a trezit cu greu şi a jurat că nu mai repetă experimentul.

"Nu am dormit deloc, m-am speriat toată noaptea. Numai morţi o să văd în faţa mea şi păpuşi", a mărturisit Laura Lavric.

Colecţionează păpuşi de mică

Proprietarea apartamentului a povestit că strânge păpuşui de când era mică, iar acum toţi prietenii îi fac cadou câte o păpuşi. De-a lungul anilor, s-au adunat peste 5000 mii, care acoperă pereţii apartamentului cu trei camere.

Femeia spune că papuşile sunt copiii ei şi fiecare în parte este tratată de parcă ar fi vie: "Sunt de ale noastre, sunt un pic mai obosite. Aici mai am de lucru o vară întreagă, să le dau pe toate jos, să le spăl pe cap, să le aranjez, să le schimb rochiţele", a povestit ea la Pro TV.

Mai multe