Au început filmările la MasterChef! Cum arată ”băieții răi” în acțiune

12 octombrie 2016 11:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noii jurați de la MasterChef au intrat în bucătărie. După o vară în care soarta show-ului culinar de la Pro TV a fost incertă, nefiind sigură nici componența juriului, nici perioada de difuzare, lucrurile au început să se limpezească. Jurații cei noi, trei bărbați serioși, cu alură de băieți răi, au pus mâna pe cuțite și au început să taie în carne vie.

Pro TV a anunțat târziu noul juriu de la MasterChef, după ce toată vara speculațiile în jurul neînțelegerilor cu foștii jurați au fost la ordinea zilei. Răzvan Exarhu, Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec au fost prezentați la începutul toamnei, când toată lumea aștepta, de fapt, noul sezon. Ei sunt cei jurații cu care telespectatorii se vor întâlni în primăvară.

Miercuri, 12 octombrie, au apărut și primele imagini de la filmări, dar și primele poante distribuite de cei trei jurați pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Răzvan Exarhu a povestit cum și-a luat țeapă prezentatorul Răzvan Fodor cu cafeaua de dimineață. ”Tocmai venise cafeaua în cabină şi moțăiam cu Chef Le Torriellec Samuel pe canapele. Pac!, intră Răzvan Fodor, cu o pălărie gen Charles Bronson pe cap, salută voios, îşi pune repede cafea, destul de mult zahăr, amestecă şi dă pe gât cu poftă paharul fierbinte. Apoi înjură, deschide uşa containerului, scuipă, înjură, aruncă cafeaua care mai rămasese în pahar, înjură, ne vede fețele stupefiate şi zice, scoțându-şi pălăria macho, pe un ton învins: era sare, nu zahăr, frățică!”

Și Samuel Le Torriellec a marcat începutul filmărilor cu o imagine din interior, în care apare alături de Exarhu și Fodor.

Iată ce spunea fostul jurat Adrian Hădean despre actualul juriu, imediat după anunțul de la Pro TV. ”Salut alegerea făcută și pe fiecare dintre membrii noului juriu. Samuel Le Torriellec e un bucătar foarte talentat și cu o contribuție bună la construirea gastronomiei românești moderne, Liviu Popescu a dezvoltat o afacere serioasă și impresionantă având ca motor bucătăria și nu ar trebui să i se solicite o demonstrație mai mare de atât referitoare la capacitatea de a judeca o farfurie cu mâncare, iar Răzvan Exarhu, prietenul meu, a învățat bucătărie în propriul bistro, the hard way. Am și gătit împreună, am și mâncat, am și comentat împreună suficient de multă mâncare încât să nu fiu îngrijorat deloc de soarta show-ului.

Mai multe