Au sărit butoane la Vocea României:" Ceva din vocea ta m-a făcut să-l lovesc cu sete"

6 octombrie 2017 22:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prestaţia unui concurent de la "Vocea României" l-a determinat pe Adi Despot să lovească cu putere butonul care întoarce scaunul şi să îl rupă complet. Ceilalţi juraţi s-au amuzat de incident, iar Adi Despot a încercat, fără succes, să îl repoziţioneze.

 Rareş, un tânăr de 22 de ani, a fost responsabil pentru gestul impulsiv făcut de Adi, care şi-a explicat reacţia,vizibil jenat : "Ceva din vocea ta m-a făcut pe mine să dau cu sete în butonul ăsta. Eşti o voce crudă, dar ai o comoară pe interior. Primul lucru la care trebuie să lucrezi este atitudinea, vreau să văd fericirea atunci când cânţi. Trebuie să muşti din microfon, cu riscul de a face aşa cum am făcut eu cu butonul ăsta... Cred că împreună putem să facem o treabă bestială", i-a spus Adi concurentului.

"Pe mine m-a emoţionat foarte tare timbrul tău, ai un tremur interior", a spus Loredana.

Rareş a decis să meargă mai departe în competiţie alături de Loredana, spre surprinderea lui Adi Despot, care nu şi-a revenit prea uşor. "Eu dau totul pentru el şi el ce face?...Loredana are nişte vorbe meşteşugite, ştie să ademenească. Eu stric butonul pentru el, şi el ce face?", a spus consternat solistul Viţa de Vie.

Mai multe