Au ținut secret! Gyuri Pascu a chemat ambulanța cu două ore înainte de a muri

28 septembrie 2016 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jurnaliștii de la ”Gazeta sporturilor” dezvăluie un secret incredibil în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu. Artistul chemase ambulanța cu numai două ore înainte de a muri. Medicul i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”, i-a dat un calmat și a plecat.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului ”Gazeta sporturilor”.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie. Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență. Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și o ambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București.

”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămînă secret”, a mai spus sursa de la Ambulanța București.

Gyuri Pascu a murit de infarct luni, la 5 dimineața. Avea 55 de ani.

Mai multe