AUDIO! Ea a reinventat „Ciuleandra" pe ritmuri de reggae

1 octombrie 2014 13:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artista care l-a impresionat pe Michael Bolton lansează toamna aceasta noul single intitulat „Ciuleandra". Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Diana Matei (32 de ani) îmbină ritmurile moderne cu muzica pur românească.

Deşi de-a lungul timpul au existat diverse interpretări ale melodiei „Ciuleandra”, noutatea adusă de artistă este tocmai ritmul ales pentru orchestraţia melodiei.

Ascultă interpretarea Dianei Matei a celebrei melodii:

„Mi-am dorit ca Ciuleandra să fie primul single extras de pe noul album la care lucrez. Este o piesă pe care am făcut-o în urmă cu un an şi jumătate, dar nu am lansat-o pentru că am aşteptat momentul oportun. Ciuleandra este o reorchestrare cântată pe ritmuri de reggae în contextul unui proiect drag mie care include noua mea trupă, formată din instrumentişti şi dansatori. Propun o nouă abordare a acestei melodii, o interpretare unică, dedicată special publicului care iubeşte muzica tradiţională românească", a declarat Diana Matei.„Ciuleandra" ilustrează stilul personal al artistei care şi-a lăsat serios amprenda asupra melodiei: „Este una dintre piesele mele de suflet, care îmbină varianta originală cu o interpretare personală, parte din versuri purtând semnătura proprie. Astfel, se ilustrează şi stilul care mă reprezintă. Piesa are energie, are ritm, dar şi puţin din personalitatea mea", a mai spus artista.

Mai multe