Augusta Lazarov, mai frumoasă pe zi ce trece. Dragostea de acasă a întinerit-o vizibil

18 martie 2020 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Va împlini 45 de ani pe 10 august, dar să fim serioși, nu-i dai mai mult de 35. Augusta Lazarov, unul dintre cele mai frumoase chipuri care se ascunde în spatele micului ecran, a devenit mai activă pe rețelele sociale și și-a bucurat fanii cu fotografii noi. Blondă, cu aceiași ochi albastru-electric, cu tenul mai luminos ca niciodată, Augusta ne dovedește că elixirul tinereții rămâne dragostea familiei.

Povestea Augustei Lazarov a fost spusă ani la rândul, sub toate formele, căci n-a fost puțin lucru să fii mireasa lui Valeriu Lazarov, un geniul al divertismentului TV. După dispariția celebrului producător TV, care s-a stins pe 11 august 2009, la Madrid, Augusta Lazarov a primit de la viață cea mai bună alinare: un copil și o nouă iubire. De atunci, n-a fost ocazie în care Augusta Lazarov și Andreas Petrescu, actor și scenarist, să nu ne surprindă frumos cu armonia din familia lor. Șefa Divertismentului de la Antena 1 ne-a arătat zilele acestea, pe Facebook, cât de mult te întinerește iubirea.

„Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie 2014, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, declara Augusta pentru Click! Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe 18 decembrie 2014, iar pe 27 septembrie 2015 au făcut cununia religioasă.

Citește și:

Augusta Lazarov şi Andreas Petrescu: ”Apariția lui Luca a fost o bucurie imensă!”

Augusta Lazarov, mireasă în roz la ambele nunţi

Mai multe