Augustin Viziru: «M-am îngrăşat 20 kg într-un singur an»

28 mai 2016 21:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noroc că i-au rămas şarmul, ochii verzi şi talentul de “vrăjitor”, căci altfel Augustin Viziru ar fi avut de suferit la capitolul cuceriri. Pătrăţelele de pe abdomen sunt doar o amintire azi, căci fostul actor de telenovele a pus pe el 20 de kilograme. Schimbarea în rău s-a produs într-un singur an.

Anul trecut, pe 30 mai, Augustin Viziru (35 de ani) şoca o ţară întreagă cu accidentarea dură din finala show-ului “Ferma vedetelor” (PRO TV). La proba de tăiat lemne, actorul şi-a dat cu toporul peste mâna stângă, secţionându-şi trei tendoane şi lăsând o baltă de sânge în jurul lui. Necazul nu doar că l-a ţinut departe de sursele lui de venit, biliardul de performanţă şi pokerul, dar l-a şi transformat foarte mult din punct de vedere fizic. În rău! Viziru s-a îngrăşat enorm, a făcut guşă şi burtică, reuşind să-i şocheze pe concurenţii de anul acesta, atunci când i-a vizitat la “Ferma vedetelor” din Cipru.

“Doamne, ce te-ai îngrăşat!”, a exclamat Sorana. “Am pus 20 kg într-un an”, a venit imediat răspunsul lui Augustin. Chiar şi aşa, fostul crai din telenovele a reuşit să-şi păstreze talentul de cuceritor, făcându-i ochi dulci lui Lili Sandu. Recent, când l-am întâlnit faţă în faţă la premiera filmului “Tudo”, de la CinemaPro, Augustin ne-a explicat de ce a fost nevoit să mai dea găuri la curea. Motivul nu are legătură neapărat cu poftele culinare, ci mai mult cu sedentarismul. “M-am îngrăşat mult. Acum am 98 de kilograme, la o înălţime de 1,73 metri. Mănânc tot ce îmi trece prin cap. Bine că a venit căldura, să ies la alergat, am început  să merg la tenis, uşor-uşor o să reiau şi antrenamentele la box. De-abia acum pot să încep să îmi folosesc mâna, pot să merg să mă mai antrenez”, a declarat Augustin pentru Click! Din păcate, aşa cum ne-a declarat de multe ori, mâna accidentată i-a dat mult de furcă şi nici acum nu o poate folosi la capacitate maximă. “Nu simt două degete (n.r. degetul mare şi arătătorul). Sincer, nu e cel mai confortabil, sunt momente în care bag mâna în buzunar şi se simte, dar e ok, în general”, ne-a mai spus actorul.

Mama fraţilor Viziru, campioană la dublu cu Ilie Năstase

Augustin şi Lucian se trag dintr-o familie în care tenisul se mănâncă pe pâine. Lucian a început să joace încă de la patru ani, sub îndrumarea bunicului său, Gogu Viziru. Acesta a câştigat nenumărate cupe şi titluri. Tot el i-a învăţat tenis pe regele Mihai, pe Petru Groza, pe copiii lui Ceauşescu. A fost campion naţional de 9 ori la simplu, în perioada 1947-1956, dar şi la dublu, alături de fratele său geamăn, Marin Viziru. Gogu Viziru a fost căpitanul echipei de Cupa Davis a României şi antrenorul lui Ion Ţiriac şi Ilie Năstase. Irina Viziru, mama fraţilor Viziru, e şi ea fostă jucătoare de tenis şi campioană naţională la dublu mixt, alături de Ilie Năstase.

Mai multe