Augustin Viziru, pericol în trafic cu scuterul de 5.000 €

2 august 2017 20:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt simpatici, celebri, total diferiţi, dar cu o pasiune comună: motoarele. Augustin Viziru (36 de ani) şi Cabral (39 de ani) au fost surprinşi de fotoreporterii Click! turând “bijuteriile” pe două roţi, prin Bucureşti.

Augustin Viziru şi-a demonstrat însă încă o dată atitudinea de băiat rău, căci a încălcat toate regulile de circulaţie, ba chiar şi-a pus şi viaţa în pericol.

O dată pentru că nu a purtat cască de protecţie, iar apoi pentru că a mers pe contrasens şi a depăşit pe linie dublă continuă. La un moment dat, a luat mâna de pe ghidon pentru a se şterge la subraţ. Norocul lui că în zonă nu s-a aflat un echipaj de poliţie, căci şarmantul actor de telenovele ar fi rămas pe loc fără permis. Viziru conduce un super-scuter Vespa Piaggio Primavera 150, “bijuterie” care costă 5.000 de euro şi care e preferată de multe vedete internaţionale.

Cabral e cuminte: are cască de protecţie

La polul opus se află Cabral, care e şi potolit în trafic, şi conştient că o cască de protecţie îi poate salva viaţa în caz de accident. Uriaşul de doi metri conduce un motor BMW K 1600 GT, de 20.000 de euro. Fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce mergea la un restaurant cu specific pescăresc, echipat corespunzător.

Mai multe