Augustin Viziru şi-a scos atela! Cum arată degetul actorului | VIDEO

29 iunie 2015 20:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mult a mai avut de tras Augustin Viziru (34 de ani) la "Ferma Vedetelor"! După trei luni în care a trăit în condiţii ca acum o sută de ani, s-a spălat la lighean şi a mâncat cu porţia, actorul s-a accidentat serios la mână în ultima ediţie. În confruntarea cu George Vintilă, Viziru şi-a tăiat degetul şi a fost nevoit să abandoneze lupta finală cu Vica Blochina.

Augustin Viziru nu a mai ajuns în finala de la "Ferma Vedetelor". La proba de tăiat lemne, actorul s-a accidentat grav. A fost nevoie de intervenţia medicilor şi de o ambulanţă care l-a transportat la spital. Viziru a intrat în operaţie, iar timp de patru ore medicii au încercat să reconstruiască ceea ce el tăiase cuprins de emoţii.

La o lună de la incident, Augustin Viziru a anunţat că a scăpat de atelă şi de bandaje, dar va avea nevoie de multă recuperare pentru a-şi folosi din nou degetul. El a publicat pe contul de socializare un video în care le arată celor care l-au susţinut la "Ferma vedetelor" că este aproape vindecat. 

Ani de zile a jucat personaje negative în telenovele, însă, în viaţa reală, Augustin Viziru e genul de băiat bun, dar fără noroc. Ultimul lui ghinion s-a petrecut  în finala de la „Ferma Vedetelor”, când şi-a dat cu toporul peste mână şi a trebuit să abandoneze, ratând cei 50.000 de euro.

Mai multe