Aylin Cadîr se pregăteşte să nască. Artista are o burtă imensă

2 septembrie 2015 22:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aylin Cadîr, fosta componentă a trupei Pops, se pregăteşte să devină mămică. Vedeta este însărcinată în luna a noua şi are o burtă imensă.

Bruneta urmează să aducă pe lume un băieţel. Abia aşteaptă să-şi cunoască bebeluşul pe care îl poartă în pântece. Recent, Aylin a publicat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu burtica de gravidă, cu doar câteva ore înainte de a intra în sala de naşteri. Înconjurată de prieteni şi cu zâmbetul pe buze, artista pare nerăbdătoare, căci urmează să aducă pe lume primul ei copil.

Ea a făcut anunţul că este însărcinată în această primăvară, de 8 Martie. Atunci era gravidă în trei luni şi abia aflase sexul bebeluşului. "La mulţi ani tuturor mămicilor! Se zice că e cel mai frumos rol pe care-l poţi avea ca femeie, aşa că m-am gândit să încerc şi eu! Happy Mother’s Day. Da, sunt însărcinată“, a scris vedeta în dreptul imaginii pe care o împărtăşise cu fanii ei de de pe Facebook. Ea este căsătorită cu Traian, un avocat care o răsfaţă cum ştie mai bine.

Mai multe