Aylin şi-a scos soţul la restaurant! Ce bine arată cântăreaţa FOTO EXCLUSIV

22 august 2014 13:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta componentă a trupei Pops continuă să facă furori pe străzile Capitalei, deşi nu mai este o adolescentă, ba chiar o femeie măritată. Aylin Cadîr şi-a dus soţul la un restaurant, unde "porumbeii" au profitat de timpul liber pentru a se relaxa.

Aylin Cadîr (28 de ani) are un program extrem de încărcat. Deşi nu face turul televiziunilor şi nu se aşază pe canapele la emisiuni, bruneta îşi împarte timpul între scena de la teatru şi concertele pe care le susţine prin ţară. Recent, artista şi-a promovat ultimul single "Half of me" la Instanbul şi a terminat filmările unei producţii cinematografice care va apărea din toamnă la un post tv.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Aylin la un local de fiţe de la Grădina Icoanei. În compania soţului Traian, un tânăr avocat, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani, artista a întors multe priviri când a ieşit din restaurant.

Îmbrăcată casual cu o cămaşă albă şi o pereche de pantaloni scurţi bleumarin, solista le-a arătat tuturor că are o formă fizică de invidiat. Să fie oare acesta efectul exerciţiilor de yoga pe care le practică?      

Mai multe