Bahmuțeanca, atac dur la Cruduța și Ana Mocanu: «Băi, pițipoancelor!»

5 ianuarie 2016 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai controversate vedete ale showbiz-ului românesc. O mare parte din declarațiile ei ajunge în presă, mai ales că bruneta le spune pe toate pe șleau. Acest lucru s-a întâmplat și luni seară (4 ianuarie), în platoul emisiunii „Un show păcătos”.

Adriana a fost invitată în emisiunea lui Capatos, unde a vorbit foarte mult despre scandalul dintre ea și Prigoană. Cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar pe vedetă o deranjează faptul că tatăl copiilor permite apariția acestora în fața camerelor de filmat ale jurnaliștilor.

Urmărește intervenția Adrianei în emisiune

Dintr-o discuție în alta, Adriana ajuns să vorbească despre materialism, moment în care și-a îndreptat atenția către cele două asistente păcătoase, Daniela Crudu și Ana Mocanu. „Băi, pițipoancelor, da? Nu mai alergați atâta după bărbați bogați, da? Mai gândiți-vă și la alte lucruri. (să alerge, n.r.) după un om normal, după o relație. Probabil că toate, la prima tinerețe, alegem greșit”, le-a spus ea.

Fetele, în loc să se enerveze că au fost numite „pițipoance”, au început să râdă, uitându-se una la alta cu uimire. Până și Bordea s-a schimbat la față atunci când a auzit-o pe Adriana jignindu-le pe fete. Totuși, Bahmuțeanca a încercat să dreagă situația, mascând întreaga afirmație într-un sfat de viață. „Fetelor, lăsați bogații, că vă mânâncă ficații! Nu luați de la alții, mergeți pe mâna voastră, câștigați-vă singure banii!”, a continuat ea.

Mai multe