Băiețelul Adelei Popescu, bucățică ruptă din mama lui!

16 iulie 2017 21:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mult timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au ținut băiatul departe de ochii curioșilor. Imediat după botez au început să-l arate lumii, iar acum la mai bine de un an de când a venit pe lume, micuțul Alexandru face adevărate ședințe foto cu părinții săi. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de la "Insula Iubirii" (Antena 1) și-a întrebat fanii dacă băiețelul seamănă cu el, dar răspunsurile i-au întărit convingerile că micuțul este leit mămica lui.

Radu (40 de ani) și Adela (30 de ani) nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băiețelul este prezent în multe dintre pozele lor. Prima dată când au făcut publice imagini cu chipul lui  a fost în urmă cu mai bine de jumătate de an, la botez, dar până la acel moment "comoara" familiei Vâlcan a fost foarte bine ascunsă. Încă de când au început să facă ședințe foto pentru diferite reviste de la noi, fanii celor două vedete au spus că băiețelul a moștenit trăsăturile Adelei, iar acum acest lucru nu mai poate fi pus la îndoială nici măcar de Radu, care face haz de necaz.

"Leit eu, nu?", s-a întrebat retoric Radu, în timp ce comentariile i-au demonstrat ceea ce știa deja și anume că Alexandru este copia fidelă a Adelei Popescu. 

Mai multe