Băiețelul Silviei Lăuneanu a împlinit un an. Artista i-a făcut petrecere în SUA

21 februarie 2017 22:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silvia Lăuneanu și-a găsit fericirea peste Ocean. În brațele unui român, ce-i drept, dar artista cunoscută drept "fata cu vioara" a fost nevoită să facă o schimbare radicală în viață pentru a cunoaște fericirea supremă. Și bine a făcut, căci lucrurile bune au venit în viața ei cu o viteză nesperată.

Bruneta cu păr lung ca a lui Rapunzel a reușit să-și îndeplinească o dorință, iar cea mai mare realizare a vieții ei a venit extrem de repede după ce și-a cunoscut soțul. S-a măritat cu Sorin, un român stabilit la New York, arhitect IT și pilot privat, și la scurt timp a devenit mamă. L-a adus pe lume pe Alexandru, un ghemotoc de lumină și magie.

Dacă botezul l-a făcut la un complex cu piscină din București, Silvia De La Vegas a sărbătorit primul an de viață al micuțului ei în America, acolo unde și locuiește familia sa. Pe tortul de care băiețelul a fost fascinat, mesajul a fost în limba română. Petrecerea a fost una de pomină, cu persoanele apropiate din viața părinților lui Alexandru, cu baloane, tort și voie bună.

Mai multe