Bănică o voia pe Andreea Marin dezbrăcată, iar Tuncay ''împachetată"

23 septembrie 2015 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (40 de ani) are foarte mare grijă de aspectul ei fizic. De când şi-a refăcut viaţa alături de Tuncay Ozturk (29 de ani), parcă a întinerit. Bruneta arată mai bine ca niciodată. La ultimul eveniment monden la care a participat a întors toate capetele.

„Zâna” a fost prezentă miercuri seară (23 septembrie) la inaugurarea „Columna Esthetic”, cel mai performant Laser Medical Center din România, eveniment care a avut loc în Capitală.

Fosta soţie a lui Ştefan Bănică a strălucit și la propriu, şi la figurat, datorită ţinutei alese. De când a trecut la o alimentaţie sănătoasă şi practică mult sport, Andreea are cu ce se lăuda. Are o siluetă impecabilă, care îi permite să poarte orice tip de vestimentaţie.

Andreea Marin ştie să iasă în evidenţă ori de câte ori are ocazia. Pentru acest eveniment, bruneta a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, mulată pe corp, la care a accesorizat o bijuterie foarte îndrăzneață, un lanț masiv, cu o cruce mare. Deşi vedeta de televiziune nu a avut vreun decolteu adânc sau picioarele la vedere, ţinuta ei s-a dovedit a fi una extrem de sexy.

Dacă în trecut Ştefan Bănică jr. o prefera pe Andreea Marin mai mult dezgolită, cu decolteuri provocatoare, iată că actualul ei soţ, Tuncay Ozturk, o doreşte îmbrăcată până în gât, asemenenea turcoaicelor. Dar acest lucru nu pare să o deranjeze pe vedetă, după cum a şi declarat pentru Click!: '„Rochia e cadou de la soţul meu. Mi-a adus-o tocmai din Turcia'”, a mărturisit „Zâna”, extrem de mândră de alegerea soţului ei.

Andreea Marin şi Tuncay, căsătoriţi de aproape 2 ani

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, în decembrie 2013. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj publicat pe Facebook. Cei doi au hotârât să-şi unească destinele departe de ochii curioşilor şi departe de ţară.

Mai multe