Bărbații din viața Manuelei Hărăbor: Căsătorită de trei ori

1 octombrie 2015 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

„Pădureanca” a iubit mult și cu patos. Bărbații din viața Manuelei Hărăbor (47 de ani) nu au fost mulți, însă frumoasa actriță s-a dedicat fiecăruia dintre ei. Iar atunci când a venit timpul să se retragă, Manuela nu a făcut mare tam-tam și a plecat, în liniște, pe drumul ei. Totuși, cei pe care i-a lăsat în urmă nu au fost dați uitării.

Bărbații din viața Manuelei Hărăbor au rămas în permanență în memoria actriței. Frumoasa vedetă și-a dedicat întreaga viață actoriei și iubirii, iar încă de la o vârstă fragedă, s-a prezentat în fața stării civile și i-a spus „Da!” unui bărbat care s-a dovedit a fi nepotrivit. Ceea ce a urmat, a fost un adevărat carusel de emoții.

După cel pe care l-a luat în căsătorie și pe care l-a părăsit la scurt timp, următorul dintre bărbații din viața Manuelei Hărăbor a fost scriitorul Dan Chișu (60 de ani). Cei doi au avut o relație scurtă, dar intensă, din care actrița susține că a rezultat și un copil, Andrei, care suferă de autism. Cu toate acestea, Dan nu a confirmat zvonurile că băiatul ar fi al lui.

“Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, mărturisea el. Recent, între el și actriță a izbucnit un nou scandal, pentru că scriitorul nu este dispus să îi ajute cu bani pentru tratamentele lui Andrei.

Bărbații din viața Manuelei Hărăbor: Soli Shaltiel

După sfârșitul relației dintre ea și Dan Chișu, cel de-al treilea dintre bărbații din viața Manuelei Hărăbor a fost miliardarul Sali Shaltiel (64 de ani). Ea și afaceristul au plecat în America în anul 1995, unde, timp de șapte ani, frumoasa vedetă a renunțat complet la cariera de actriță. Nu se știe ce nu a mers, însă în anul 2008, cei doi s-au despărțit.

„În America am fost soție și atât. Am încercat să-mi mențin căsnicia cum am știut mai bine. Din păcate, nu a mers. În acte nu sunt încă divorțată, pentru că nu m-a preocupat lucrul ăsta!”, declara ea, în anul 2008, pentru publicația Q-Magazine, iar abia în anul 2012 a început procesul de divorț.

Bărbații din viața Manuelei Hărăbor: Rareș Stoica

Ultimul dintre bărbații din viața Manuelei Hărăbor este actorul Rareș Stoica. Cei doi s-au iubit cu foc după ce aceasta s-a despărțit de Soli, iar în anul 2012 s-au căsătorit. Cel de-al doilea soț al vedetei a fost foarte grijuliu cu ea și cu fiul ei, pe care l-a tratat ca fiind al ei. Totuși, se pare că, în ultimele luni, lucrurile nu au mai stat astfel.

”Nu mai sunt împreună de câteva luni bune. El nu a mai vrut să fie cu ea, se pare din cauza faptului că Manuela îi dă mai multă atenţie băiatului ei. Acum, Rareş este singur şi disponibil”, ne-a mărturisit o sursă apropiată a cuplului. Iar Manuela a refuzat să comenteze, spunând că este la repetiții și nu poate vorbi.

Mai multe