Bărbaţii întorc capul după ea! Anca Ţurcaşiu arată senzaţional

15 octombrie 2015 12:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 45 de ani, dar doar în buletin! Anca Ţurcaşiu continuă să facă furori de parcă ar fi o adolescentă de 20 de ani. Adepta unui stil de viaţă sănătos, artistaşi-a păstrat dimensiunile de fotomodel cu care se laudă şi acum.

Anca Ţurcaşiu are o siluetă de invidiat. A trecut printr-o naştere, însă talia ei nu a suferit prea mari modificări. Ovo-lacto-vegetariană convinsă şi adepta unui stil de viaţă sănătos în care alimentaţia joacă un rol importantă, cântăreaţa şi actriţa Anca Ţurcaşiu  este o femeie care îi face pe trecători să întoarcă privirea după ea. Prezentă la un eveniment monden, vedeta a asortat unei perechi de jeanşi o ie românească şi a completat ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto.

A făcut senzaţie când a apărut aşa, mai ales că nimeni nu îi dă vârsta din buletin. Vedeta a mărturisit de-a lungul timpului că nu are o moştenire genetică prea bună, ambii părinţii având probleme cu greutatea. Pentru a nu ajunge sa aibă necazuri din această cauză, Anca Ţurcaşiu se hidratează foarte bine şi nu mânăncă niciodată după ora 19.00.   

În urmă cu mai bine de 20 de ani vedeta a renunţat să mai mănânce carne. Ea consumă, însă, peşte, dar de baza sunt ouăle, iaurturile şi brânzeturile fără multă grăsime.

Mai multe