Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole ar putea fi eliberat

15 noiembrie 2017 16:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole ar putea fi eliberat. Judecătorii vor decide joi dacă Sorin Urziceanu va putea fi eliberat condiționat, scurtăndu-i-se sentința.

Până în prezent, Sorin Urziceanu a executat 2 ani și 5 luni, pedeapdă pe care a primit-o în iunie 2015 pentru că i-a vândut ilegal Furadan Mădălinei Manole. Acesta ar fi trebuit să execute o perioadă de 5 ani ani, însă ar putea să-i fie scurtată această sentință. În aceeași perioadă, acesta a fost silit să execute 3 ani de închisoare pentru că i-a vândut și prietenei Mădălinei Manole Furadan. Cu toate acestea, Sorin Urziceanu va fi audiat joi, iar magistrații judecătoriei Timișoara vor hotărî soarta acestuia. 

Regretata artistă s-a sinucis fix în ziua în care aceasta împlinea 43 de ani. Artista a făcut parte din cenaclul Flacăra și a colaborat cu multe nume cunoscute în lumea muzicii. Piesele precum "Un om sentimental", "Fată dragă" și "Tu n-ai avut curaj" au consacrat-o ca fiind una dintre cele mai ascultate cântărețe din țară. 

Mai multe