Bebe Cotimanis povestește cum s-a îndrăgostit de Iulia Dumitru: „Respiram mai greu când o vedeam”

25 iunie 2020 18:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea nu are vârstă, nici reguli, nu e predictibilă, nu poate fi controlată. Confirmă acest lucru Bebe Cotimanis, care de aproape 3 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă. Totul a început în timpul repetițiilor unei piese parcă predestinate: „Romeo și Julieta”. „Ne-am văzut și asta a fost”, spun cei doi actori.

Invitați zilele trecute la „Vorbește lumea” (PRO TV), Bebe Cotimanis și Iulia au recunoscut că între ei este o conexiune incredibilă, o energie pe care nu și-o pot explica: „Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește”, spune Bebe Cotimanis (65 de ani). Și Iulia și-a declarat în direct dragostea pentru el: „Dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire”.

Totul a început pe scenă, unde cei doi repetau pentru ”Romeo și Julieta”, la Teatrul Alexandru Davila. „Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”. Cei doi spun că parcă forțe nevăzute i-au adus împreună. „Eu am zis că mi-a trimis-o mama din cer. Ea zicea că tatăl ei m-a trimis. Eram la Timișoara când am simțit că parcă părinții noștri au avut acest plan pentru noi. După noaptea aceea am știut că nu mai e cale de întoarcere. Sunt sătul de schimbări”, a recunoscut actorul, care a fost căsătorit religios cu Florina Mărcuță, șefa unei școli de machiaj din București, la care a renunțat la începutul anului 2018 și s-a mutat la Pitești, unde locuiește cu iubita.

Perioada de carantină a fost pentru Cotimanis un mare test: a stat în casă cu trei femei: cu Iulia, cu fiica ei, Ada, și cu Adela, fiica lui din prima căsătorie. „Fetele sunt ca două surori, și ele s-au înțeles din prima, stau mereu împreună. Adela spune că în sfârșit are o soră”, povestește, fericit, Bebe Cotimanis.

Mai multe