Bebelușul Valentinei Pelinel e leit Cristi Borcea! Detaliul-surpriză

9 iunie 2016 17:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de miercuri, 8 iunie, a fost una cu însemnătate pentru Valentina Pelinel. Fostul fotomodel a devenit mămică pentru prima oară! Deși Valentina și-a dorit să nască natural, medicii au decis să-i facă cezariană pentru că sarcina depășise cu mult termenul.

În jurul orei 16, Valentina își ținea deja feciorul în brațe. Cristian Milan, băiețelul al cărui tată ar fi Cristi Borcea, a primit deja primul zece din viața lui și este un bebeluș sănătos tun. Cântărește 3,450 kilograme și are 52 cm lungime. La fel ca tatăl său, e brunet și are deja o claie de păr, care a făcut deliciul vizitatorilor.

Din ”bebelușul poznaș”, așa cum îl alinta Pelinel pe fiul ei înainte de a se naște, pentru că era foarte agitat în burtică, s-a transformat în ”bebelușul cuminte”, după ce s-a dovedit a fi foarte cuminte în prima zi din viață și nu a vărsat nicio lacrimă.

”Este super cuminte. Mănâncă și doarme, așa că mămica va avea timp să se refacă. Este un bebeluș scump și deja ne-a cucerit cu podoaba lui capilară. Are părul negru și des”, a povestit o sursă din anturajul vedetei, pentru Click!

Cristi Borcea a trimis miercuri un aranjament floral la maternitate, cu mesajul ”Te iubesc, Milan Cristian!”.

Mai multe