Bendeac l-a sărutat pe Răzvan Simion. Actorul a venit dezbrăcat

30 noiembrie 2015 9:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apariţia lui Mihai Bendeac luni dimineaţa la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a tulburat apele în platoul matinalilor. Actorul, care revine la tv, a intrat în emisiune, la bustul gol şi cu pantalonii descheiaţi. El i-a salutat în felul lui pe cei prezentatori.

Primul contact al actorului a fost cu Răzvan Simion, pe care Bendeac l-a sărutat pe obraz, în timp ce continua să se îmbrace. Colegul lui Dani Oţil a făcut câţiva paşi în spate, fiind uşor surprins de gestul comediantului. Pentru a se pune la adăpost, Oţil l-a avertizat pe Mihai Bendeac că a mâncat ceapă, ca să-i taie cheful actorului în caz că ar fi vrut să repete figura şi cu el.   

A plecat în 2009 de la Prima TV, de la “Mondenii”, demarând la Antena 1 un nou proiect. Se numea “În puii mei” şi a rezistat până în 2013, când a început “iComedy”.

Însă acest din urmă show a “murit” la scurt timp, din cauza unor neînţelegeri pe care Mihai Bendeac (32 de ani) le-a avut cu şefii Antenei 1. A urmat un lung proces cu postul din Băneasa, dar iată că o dată conturile reglate, umoristul a fost “agăţat” din nou de postul din Băneasa şi-l vom revedea, luni seară (30 noiembrei), pe sticlă. Probabil şefii s-au convins că reluările show-urilor lui aduceau audienţă, astfel că actorul se va ocupa tot de emisiunea “În puii mei”, care s-a bucurat ani de zile de aprecierea fanilor şi care a dat personaje memorabile, imitate de Bendeac, precum Fernando de la Caransebeş sau Gigi Becali. Actorul a amintit că va avea şi alte personaje în show-ul lui. Loredana Chivu, fosta asistentă a lui dan capatos, fiind pe lista lui Bendeac. El a mărturisit că a apelat la nişte trucuri nu tocmai sănătoase pentru a-şi schimba vocea în încercarea de a-l imita pe Amza Pelea. "Am cerut sfaturile unui medic pentru a obţine o răguşală. E o combinaţie ciudată de a bea sub duş fiebinte apă foarte rece, apoi ceai fierbinte şi de a ţipa singur în pernă", a povestit el.  

Mai multe