Betty Salam, petrecere la piscină în cinstea videoclipului de 15.000 de euro

29 iunie 2016 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 15 ani, fiica lui Florin Salam este pe val. S-a lansat în muzică şi vrea să facă o carieră în acest domeniu. Zilele trecute a filmat un nou videoclip pe care l-a lansat cu fast la o piscină, unde și-a invitat cei mai buni prieteni.

În urmă cu câteva săptâmâni, Betty a filmat un videoclip la piesa „Amândoi”, într-o clădire din Bucureşti. Adolescenta a filmat alături de cei mai buni dintre prietenii ei şi a scos din buzunar 15.000 de euro, bani pe care i-a făcut din muzică. Nu a apelat la ajutorul cunoscutului ei tată, Florin Salam, şi a avut parte de multe peripeţii, dar totul s-a terminat cu bine.

„Tatăl meu e alături de mine”

Deşi avea şcoală, tânăra solistă a flmat mai mult noaptea şi în weekend, însă piesa compusă de Mihnea Crăciunescu şi Mădălina Petre (Red Blonde) promite să devină hit. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi poate fi văzut deja pe canalul de Youtube. Şi pentru că Betty a vrut o lansare cu fast, echipa ei a făcut un eveniment la o piscină din Pipera, unde şi-a invitat prietenii foarte buni şi colaboratorii. S-a cântat, s-a dansat şi s-au distrat toţi pe marginea unei pisicine, acolo unde doritorii au putut scăpa de căldurile dogoritoare ale zilei de 28 iunie. Singurul absent al serii a fost chiar tatăl vedetei, manelistul Florin Salam, care a fost ocupat cu alte treburi legate de cariera sa muzicală.

„Tatăl meu e alături de mine tot timpul, fără să-i cer ceva sau să-i zic. Sunt pe cont propriu, dar mă mai ajută, nu pot face totul de una singură. E mândru de mine şi mă sprijină din umbră, dar încearcă să nu mă sufoce. E altceva să construieşti totul singură şi altceva când ţi se dă cu linguriţa”, a povestit Betty, exclusiv pentru Click! 

Mai multe