Betty Stoian s-a confruntat cu depresia postnatală: «De asta m-am apucat de sală»

11 decembrie 2018 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Betty este o mămică tânără și împlinită, încă de când și-a strâns pentru prima oară băiețelul în brațe. Fiica lui Florin Salam nu a scăpat însă de problemele care vin odată cu statutul de mamă, dezvăluind că s-a confruntat cu depresia postnatală. Iată cum a reușit să depășească momentul!

Betty Stoian, fiica interpretului de manele Florin Salam, a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii octombrie a acestui an, aducând pe lume un băiețel care poartă numele de Matthias. Betty a împlinit recent 18 ani și este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, cei doi formând o familie fericită alături de micuțul care le înveselește casa de ceva vreme.

Betty Stoian a vorbit despre depresia postnatală

Deși se simte împlinită și mult mai fericită de când a devenit mamă, Betty a dezvăluit că a trecut printr-un episod de depresie postnatală. Fiica lui Florin Salam a explicat, totuși, că a găsit rapid o rezolvare a acestei probleme, trecând peste incident cu ajutorul familiei și prin intermediul activităților care să îi mai ia gândul de la aceste simptome neplăcute. 

„Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai mult, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei. 

O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere, vine acea depresie. Am încercat să fiu cu capul pe umeri şi să nu intru în aşa ceva, de asta m-am şi apucat de sală”, a mărturisit Betty Salam pentru Antena Stars. Betty devenit fericita mămică a lui Matthias la la 18 ani. Fiica lui Florin Salam l-a născut pe nepoțelul cântărețului chiar de ziua de naștere a acestuia. 

Betty Stoian și-a tatuat pe braț chipul mamei sale

Betty, gest emoționant în memoria mamei sale! Ștefania, zisă și „Fănica”, mama lui Betty și soția lui Florin Salam, s-a stins din viață fulgerător în urmă cu nouă ani, la doar 27 de ani. Atât pentru Betty, cât și pentru restul familiei, pierderea a fost cumplită, aceștia purtând încă în suflete durerea și dorul. Betty și-a numit chiar și băiețelul după mama sa, cel mic având „Ștefan” drept al doilea nume.

Pentru a păstra amintirea mamei sale vie, Betty a decis ca primul ei tatutaj să înfățișeze chipul mamei sale. Astfel, Betty Stoian a mers la un salon de tatuaje și a hotărât locul unde dorește să vadă mereu, de acum în colo, chipul celei ce i-a dat viață. Tânăra s-a tatuat pe braț. „Mama, un sentiment inestimabil! Îngerul meu, mama”, a scris Betty pe rețelele de socializare.  

Mai multe