Beyonce, acuzată că e alcoolică: ''Bei până cazi lată''

24 octombrie 2014 18:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Beyonce de România a trecut prin clipe de coşmar acum două zile când Narcisa Guţă a snopit-o în bătaie. După tot scandalul, în peisaj a apărut şi Nicolae Guţă, care s-a arătat indignat de tot circul dintre femeile in viaţa lui.

Invitaţi vineri seară în emisiunea ''La Măruţă'', de la Pro Tv, Mădălina Dumitriu şi Nicolae Guţă s-au războit pe tot parcusul emisiunii şi şi-au adus acuze grave unul altuia. Regele manelelor s-a supărat deoarece mama fetiţei lui nu doreşte să îşi retragă plângerea împotriva Narcisei.

"E dependentă de alcool. Bea până pică lată. Îmi pare rău că nu te-am înregistrat. Trage lumea prin cluburi de ea. Bea câte două sticle de whisky. Toţi oamenii au văzut-o ruptă prin cluburi. Nu suport femeile care beau. Nu are grijă de fată, a zis că ea nu este pregătită să devină mamă. Se dă educată, că e româncă, dar e o mincinoasă. De ce s-a încâlcit cu ţiganii, cu mine, dacă ştia câţi copii am?'', a spus manelistul la adresa mamei copilului lui.

Sătulă să fie acuzată pe nedrept, Beyonce a încercat să se apere: ''Dovada, arată dovada. E adevarăt că atunci când mergeam la concert, ca să imi fac curaj, mai beam 50 de grame de ceva. Dar el de ce a căutat alte femei? Guţă m-a ameninţat înainte să intru în direct. A spus că din cauza mea s-a lovit Alberto. Când plec de aici, merg la politie si depun plangere impotriva lui".

Nicolae Guţă a răbufnit, după ce cu o seară în urmă, Beyonce l-a acuzat că umblă cu alte femei: ''L-am prins de vreo 3-4 ori cu alte femei. Şi-a făcut un cont de Facebook fals. Am descoperit că în august, eu născusem de 3 zile, iar el vorbea cu femei'', a declarat Mădălina Dumitriu, la emisiunea ''La Măruţă'.

Mai multe