Beyonce de România, bătută măr de fostul iubit: "Mi-a smuls părul din cap"

23 iunie 2016 0:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Dumitru, cunoscută ca Beyonce de România, face numai alegeri nefericite în materie de bărbați. A înșirat mai mulți, dar nu și-a găsit liniștea în brațele nimănui, iar asta o face să-și pună semne de întrebare și să regrete deciziile luate. Una dintre acestea este și legătura cu Costel Biju, cu care a fost doar trei luni, acum patru ani.

Cu toate că relația a fost scurtă, Mădălina a pătimit de pe urma ei. Invitată la "Un show păcătos", miercuri, 22 iunie, fosta iubită a lui Nicolae Guță a povestit că Biju a fost primul bărbat care a lovit-o. Nu i-a dat doar o palmă, ci, după spusele ei, s-a ajuns la lovituri dure, iar asta pentru că a vrut să se despartă de el.

"Mi-a dat atât de tare cu pumnii în cap, mi-a smuls extensiile cu tot cu părul meu. Era foarte agresiv, mă înjura mereu. Nu știu de ce mi se întâmplă numai mie. Am avut parte numai de bărbați care m-au bătut, m-au înșelat, m-au înjurat. M-a bătut în taxi, am coborât și apoi m-a bătut iar și m-a băgat în taxi", a spus Beyonce de România la Antena 1. 

Mai mult, cântăreața de manele a spus că fostul iubit îi pune bețe în roate în ceea ce privește contractele la diferite evenimente. Chiar dacă au trecut ani buni de când s-au despărțit, Mădălina susține că și în urmă cu o lună, când trebuia să cânte în Italia și Spania, nu a mai putut face asta din cauza lui Biju. "Mi-a blocat cântările. Trebuia să mă duc să cânt în Italia, dar până la urmă mi s-a spus să nu mă mai duc. S-a mai întamplat asta și cu altă ocazie. El a spus că dacă o să cânt eu, el nu mai vine. Au renunțat la mine și l-au luat pe el. Mi-a transmis că mă bate dacă mă prinde".

Mai multe