Beyonce de România, la un pas de sinucidere! Ce a pățit blondina

23 iunie 2016 7:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Beyonce de România trece prin clipe grele. Blondina a mărturisit joi seară (22 iunie) la emisiunea ''Un show Păcătos'' de la Antena 1 că fostul iubit încearcă să îi facă rău, deși relația lor s-a consumat în urmă cu patru ani.

"Trebuia să mă duc să cant în Italia, dar până la urmă mi s-a spus să nu mă mai duc. S-a mai întâmplat aşa şi cu altă ocazie. El a spus că, dacă o să cânt eu, el nu mai vine să cânte. Au renunţat la mine şi l-au luat pe el. Îi e teamă că îi fur pâinea de la gură?! Mi-a transmis că mă bate dacă mă prinde", a povestit Mădălina la Kanal D.

Beyonce de România a povestit și coșmarul prin care a trecut alături de fostul ei partener, Costel Biju.

"Am avut o relaţie cu el, acum vreo patru ani şi am fost împreună cam trei luni. E un om fără caracter. S-a comportat foarte urât cu mine. Ne-am cunoscut pe Facebook, am început o relaţie. Ştiam că e în divorţ, are multă vrăjeală, oricum. Mă mințea atât de bine că eu nici nu mi-am dat seama. Se ţinea după mine. Unde mă duceam şi eu, venea şi el. Nu făcusem sex cu el şi m-a invitat la Piteşti. Îi plăcea pielea mea, îmi spunea că sunt dulce. Era foarte gelos", a mai spus aceasta.

Beyonce mărturiseşte că a vrut să se sinucidă. "M-am gândit la asta, înainte să o am pe Anais. Nu ştiam cum să o fac şi mă tot gândeam. Lumea mă judecă, dar eu nu mi-am dorit decât o relaţie serioasă", a mai declarat Mădălina.

Pe de altă parte, Biju a negat că a bătut-o pe Beyonce. "A fost o simplă aventură şi atât! Nici nu mai ţin minte ce s-a întâmplat! Îi doresc numai bine. Nu am mai vorbit de vreo patru ani. Cu ea nu vreau nimic! Sunt revoltat! Eu nu am păcălit-o. Nu am bătut-o", a spus manelistul.

Mai multe