Beyonce de România și-a operat din nou fundul. Cum arată acum

27 iulie 2016 0:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Beyonce de România a fost supusă marți, 26 iulie, unei operații de tip reparator. Aceasta a avut mult de tras după ce a luat proasta decizie de a se oprea la fund și la sâni în aceeași zic, acum un an și jumătate.

La sâni s-a ales cu noduli, iar implanturile de la fund se deplasaseră și stăteau într-o poziție nefirească. Mai mult, fosta iubită a lui Nicolae Guță avea și dureri. Pentru a scăpa de probleme, Beyonce de România, pe numele real Mădălina Dumitriu, s-a lăsat pe mâna unui faimos doctor estetician, care s-a ocupat de partea ei dorsală. Mai mult, manelista nu a scăpat doar de dureri și de problemele de ordin estetic, ci și-a îndeplinit și dorința de a avea un fund și mai mare. Implanturile de 250 de ml au fost înlocuite cu unele aproape duble, de 425 de mililitri.

Narcisa i-a fost alături

Narcisa, cea cu care s-a războit și care a și bătut-o crunt pe Mădălina, a fost la spital, a hrănit-o pe Beyonce și i-a fost alături în momentele grele. Aceasta are de gând să calce și ea pragul medicului pentru a se "tuna": "O să vin și eu tot la domnul doctor ca să-mi fac niște îmbunătățiri", a spus Narcisa la "WowBiz".

Mai multe