Bianca a dat cărţile pe faţă! Ea şi Victor se pregătesc de nuntă

18 august 2014 19:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au iubit, s-au căsătorit şi a urmat un divorţ cu multe lacrimi în public. Însă Bianca a reuşit să recâştige inima lui Victor Slav, iar cei doi sunt din nou un cuplu.

De ceva vreme, umblă tot mai multe zvonuri conform cărora roşcata şi fostul soţ se gândesc serios la o nouă nuntă. Chiar una dintre prietenele apropiate ale Biancăi, Lavinia Jurca, a dezvăluit că au nevoie doar de o slujbă specială

Bianca a alimentat şi ea discuţiile. În cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Poftiţi pe la noi", de la Antena 1, roşcata i-a dezvăluit lui Nea Marin că se gândeşte la căsnicie, dând de înţeles că are deja planuri serioase să facă din nou pasul cel mare. În plus, Bianca îşi doreşte mult un copil şi chiar şi-a făcut mai mutle calcule. 

"Eu am ieşit dintr-o căsnicie şi intru în alta. Vreau să fac şi un copil", a mărturisit Bianca Drăguşanu, la "Poftiţi pe la noi". "Vreau un copil. E un lucru pe care îl simt, pe care mi-l cere sufletul. Mi-am făcut calcule... în august şi noiembrie pot avea o fetiţă", a completat ea.

Mai multe