Bianca a dezvăluit ce mănâncă pentru a avea o talie de viespe

12 martie 2016 10:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silueta Biancăi Drăguşanu a fost adesea subiect de dezbatere în cabinetele nuriţioniştilor, care au pus-o la zid că se înfometează. Deşi la prima vedere lucrurile par aşa, roşacata susţine că în realitate se alimentează corespunzător. Fanii au întrebat-o direct ce mânăncă pentru a arăta atât de bine, iar ea le-a răspuns sincer.

Îşi cuprinde talia cu mâinile şi face invidioase multe domnişoare care şi-ar dori să ajungă la dimensiunile ei. Bianca Drăguşanu le-a mai dat o lovitură celor care o critică şi a publicat o imagine cu ea de la sala de fitness. Echipată pentru o sesiune de tras din greu, roşcata a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că are cea mai subţire talie pe care se pare că a obţinut-o cu mult sport, dar şi cu o dietă strictă. "Mănânc câte puţin din toate, dar fără pâine, zahăr şi dulciuri", a mărturisit roşcata.

Odată cu acest aspect, fosta asistentă tv a atras atenţia şi asupra bustului ei generos, obţinut în cabinetul medicului estetician. Binaca Drăguşanu s-a schimbat mult după câteva operaţii esenţiale pe care le-a făcut de-a lungul timpului. "Am si eu silicoane, ca atâtea altele. Mi-am îndreptat şi faţetat dinţii şi mi-am scos aluniţele de pe faţă - dar astea-s lucruri de bun simţ, şi le face toata lumea. Aaa, şi mi-am făcut botox!", spunea Bianca Drăguşanu într-un interviu pentru Tabu.ro pe tema operaţiilor estetice.

În ultimele luni, roşcata a recunoscut şi că şi-a ridicat vârful nasului la medicul estetician Călin Doboş.           

Mai multe