Bianca a fost săracă lipită în copilărie: "Avem o singură pereche de bocanci"

9 septembrie 2014 8:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum îşi permite să îşi cumpere aproape orice şi câştigă sume fabuloase doar dintr-o singură apariţie, dar în copilărie Bianca a fost extrem de săracă.

Prezentă weekendul trecut la un eveniment caritabil din Capitală, Bianca şi-a amintit şi ea cât de greu a dus-o în copilărie, când lipsurile erau la ordinea zilei. Nu avea casă, mânca ce-i gătea tatăl ei pe un reşou şi purta, în fiecare iarnă, aceeaşi pereche de încălţăminte.

"În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu. Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou... Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat. Pot spune că acea perioadă a fost una tristă, nu am avut atunci norocul pe care îl au unii copii din ziua de astăzi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm căldura familiei", a declarat Bianca, pentru ziarul Ring.

Lipsurile financiare au luat sfârşit pentru Bianca în momentul în care l-a cunoscut pe interlopul Coco Paun, cu care a avut o relaţie cu năbădăi timp de câţiva ani. Ulterior, ea a intrat în lumea showbiz-ului graţie lui Cătălin Botezatu, care a ajutat-o să obţină postul de asistentă în emisiunea "Un show păcătos".

Mai multe