Bianca Brad: «Eu şi Aurel am luat-o de la zero»

29 ianuarie 2015 20:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adevăruri emoţionante ies la iveală din intimitatea Biancăi Brad. Vedeta şi-a deschis sufletul pentru Click! şi ne-a povestit prin ce a trecut după ce iubitul său a fost arestat în SUA. Cei doi au fost despărţiţi, însă Aurel Frăţilă a convins-o că pot fi o familie până la moarte.

Este o femeie greu încercată de soartă, însă în ciuda tuturor problemelor, Bianca Brad (47 de ani) rămâne o luptătoare. Iar acest lucru este dovedit de două drame prin care a trecut în ultimii şapte ani. Astfel, în 2008, fetiţa i-a murit în pântece chiar înainte să se nască, iar în 2013 vedeta a suferit enorm după ce tatăl copilului ei a fost arestat şi extrădat în SUA, sub acuzaţia de terorism. Nefericitul eveniment a adâncit prăpastia dintre ei, pentru că oricum, la acea vreme, Bianca şi fostul ofiţer Aurel Frăţilă (42 de ani) erau despărţiţi de câteva luni bune.

„Relaţia noastră ajunsese şubredă. Ne-am despărţit şi nu credeam că mă mai întorc din drum. Nu suntem căsătoriţi cu acte, deci nu am divorţat, însă m-am mutat din casa în care locuiam. Clar, am luat-o pe alt drum. În permanenţă el a luptat să mă aducă înapoi şi a avut de lucru multă vreme”, a declarat Bianca Brad, pentru Click! După ce în aprilie 2014 a fost eliberat şi s-a întors în ţară, Aurel a avut mult de tras ca să o recucerească pe Bianca. „Multă vreme am stat la distanţă şi am refuzat categoric o împăcare. Dar Aurel a fost foarte insistent, a ştiut ce vrea. Acum nu doresc să mă pun pe piedestal, dar nu ştiu câte femei ar fi făcut asta în locul meu. I-am fost alături în momentele grele şi de-asta nu a vrut să mă piardă. Suntem un cuplu sudat în condiţii extrem de potrivnice”, ne-a mai spus Bianca Brad. Comunicarea le-a salvat relaţia, iar acum formează din nou o familie. „Am ţinut legătura în permanenţă, pentru că ştiam că are nevoie de sprijin moral, emoţional. Mă durea sufletul pentru ce trăia. Acum am luat-o de la zero, dar cu mai multă înţelepciune şi, sper eu, cu mai multe şanse să fie bine până la capăt”, a conchis Bianca. 

Le oferă sprijin părinților îndoliați

În aprilie se împlinesc opt ani de când Bianca Brad şi-a pierdut fetiţa, pe care o numise Emma. În memoria ei, artista a înfiinţat o organizaţie prin care ajută persoanele care s-au confruntat cu astfel de momente dureroase. „Cu organizația E.M.M.A. (eternul miracol, materna alinare), avem în continuare evenimente de comemorare. Acum pun la cale un proiect legat de practica din maternităţi. E vorba de comunicarea între cadrele medicale şi părinţii care şi-au pierdut un copil, de sprijinul pe care medicii pot să-l ofere acestora”, a spus Bianca, pentru Click!

Mai multe