Bianca Brad, experiență șocantă în miez de noapte: «Am văzut moartea cu ochii»

5 septembrie 2021 14:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Experiență șocantă pentru Bianca Brad, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Vedeta a povestit pe pagina ei de Facebook cum era să moară după ce și-a administrat un produs gemoterapic. „Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. O moarte stupidă, cauzată de neatenția și prostia mea”, își începe ea povestea.

Deși a consumat de nenumărate ori produse gemoterapice, care se administrează câteva picături, diluate în apă, de data aceasta a greșit. „În ultima perioadă le picuram direct pe limbă. De data asta, adormită, culcată, câteva picături au căzut direct în gât. Moment în care traheea s-a închis instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer. M-am ridicat ca arsă, încercând cu disperare să respir. Nicio șansă”.

Bianca Brad: „Mă gândeam la ce mod stupid de a muri!”

Instantaneu i s-a declanșat instinctul de supraviețuire: s-a concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, și pe firicelul de aer care, după câteva secunde bune, a reușit să se strecoare în plămâni, încet de tot și întrerupt. „Rotițele au început să mi se învârtă, căutând o soluție, Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent. Am zburat spre congelator, mi-am pus pe limbă puțină înghețată, pe care am râcâit-o cu degetele dintr-o cutie, am luat apoi din frigider o sticlă de apă rece pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în zona în care simțeam blocajul, și mă concentram pe firicelul de aer care intra cu greeeu, printre rafale de tuse. Mă gândeam la ce mod stupid de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei a doua zi dimineața căzută, cu gura căscată, lângă congelatorul larg deschis, cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine”, a povestit Bianca Brad.

Cu chiu, cu vai, a reușit să-și regleze respirația, dar a rămas și acum cu gâtul iritat de la atâta tuse. Deși experiența, spune ea, a fost traumatizantă și nu o va putea uita vreodată, ține să precizeze că nu a fost vina produselor gemoterapice, pe care le va iubi și le va folosi în continuare cu încredere, ci doar a ei.

Mai multe