Bianca Brad, în lacrimi la tv! Ce a păţit vedeta

28 septembrie 2014 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut şapte ani de cand Bianca Brad şi-a pierdut fetiţa, chiar la naştere. A suferit mult, ba chiar a vrut să-şi pună capăt zilelor. În fiecare an, de ziua micuţei care trebuia să se numească Emma Nicole, vedeta retrăieşte acele clipe de coşmar!

Bianca Brad a izbucnit în lacrimi la o emisiune tv când a fost întrebată cum îşi ascunde suferinţa în faţa fiului ei, Luca. În secunda următoare, Bianca Brad a început să plângă şi a explicat că băieţelul ei el cel care reuşeşte să liniştească. Ea şi-a amintit coşamrul prin care a trecut când Micuta Emma Nicole s-a stins din viaţă, cu câteva zile înainte de a o cunoaşte, când încă se afla în burtica mamei sale.

"Mai dureros este când îl văd pe Luca lângă o fetiţă care are vârsta pe care ar fi avut-o Ema, atunci mă seacă... când văd familii cu fata şi băiat", i-a mărturisit ea Florentinei Fântânaru la emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Durerea pierderii copilului o va purta în suflet toată viaţa. "Sunt momente, sunt naturale, se întâmplă, le iau ca atare, inspir adânc şi mergem mai departe, ce putem face?", a completat ea cu lacrimile pe obraz.

Mai multe