Bianca, de ziua ei în Dubai fără Victor

7 martie 2015 13:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Dăguşanu şi-a făcut singură cadou de ziua de naştere. Pe 6 martie, roşcata a împlinit 33 de ani, ocazie cu care a plecat în Dubai, împreună cu o prietenă.

Ziua de naştere nu a prins-o pe Bianca în braţele lui Victor Slav, ci alături de o prietenă, cu care a mers în Dubai. De altfel, roşcata şi fostul ei soţ par mai mult prieteni decât iubiţi, motiv pentru care ea a ales să plece fără el în Emirate.

Bianca nu va sta în Dubai decât trei zile, timp suficient pentru a se deconecta şi a a-şi încărca bateriile."Sunt trei zile în Dubai, mi-am făcut cadou de ziua mea această excursie, împreună cu două prietene. Aici ne-am întâlnit cu alţi prieteni români, iar maine (n.r 8 martie) o să vin acasă", a declarat ea, la Antena Stars.

"Nu-mi doresc decât fericire, atât! Prima persoană care mi-a urat "La mulţi ani" a fost prietena mea cu care am venit în Dubai, iar a doua a fost Victor", a încheiat ea.

Şi, pentru a demonstra că nu pierde timpul degeaba în Dubai, roşcata a publicat, pe pagina ei de Facebook, câteva imagini de la petrecerea de ziua ei şi din camera hotelului în care s-a cazat.

Mai multe