Bianca Drăgușanu a deschis sezonul de piscină! Prezentatoarea TV arată demențial în costum de baie

4 mai 2018 13:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a dat startul ”sezonului piscinelor” în București. Așa că, de dimineață, profitând de vremea superbă și de căldură, a postat o fotografie cu ea, în piscină.

După ce s-a terminat vacanța de 1 Mai, atunci când multe dintre vedetele de la noi au petrecut la malul mării, Bianca Drăgușanu a decis că este cazul să se relaxeze și ea puțin, la soare. Așa că, Bianca Drăgușanu, într-un costum de baie minuscul, din două piese, a făcut senzație la plajă, ea profitând de vremea bună de afară pentru a se bucura puțin de apa din piscină. Și, evident, a adoptat o poziție cât se poate de incitantă pentru a se lăsa fotografiată, punându-și în valoare formele de invidiat pe care le are. Și, cum era de așteptat, prezentatoarea tv a postat fotografia cu pricina pe conturile ei de socializare, fanii înghesuindu-se să o felicite pentru cum arată sexy-mămica Sofiei și iubita lui Victor Slav.

De altfel, de curând, Bianca Drăguşanu a ţinut să facă şi o glume despre românii care au petrecut de 1 Mai la grătare, vedeta amuzându-se de numărul grătarelor care au sfârâit la iarbă verde. "V-aţi revenit din grătare, din pui fripţi şi mici încinşi pe grătar? Nici când ardeau pe rug vrăjitoarele nu mirosea în halul ăsta a carne arsă. Un 1 mai mai prăjit ca asta abia în următorul liber mai găseşti", a spus Bianca Drăguşanu în glumă despre distracţia românilor de 1 Mai.

Mai multe