Bianca Drăgușanu a dezvăluit detalii intime despre prima noapte cu Victor Slav

7 decembrie 2017 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu se simte în largul ei atunci când vorbește despre iubire și despre experiența acumulată din relațiile mai vechi. Ea s-a destăinuit din nou, iar de această dată a povestit cum a decurs prima noapte alături de Victor Slav, când relația lor a avansat.

În lumea mondenă s-a cnstruit o adevărată telenovelă din numeroasele relații și aventuri pe care le-a avut Bianca Drăgușanu în trecut, dar Victor Slav pare să fie sufletul său pereche. Ea a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă că s-a simțit fascinată de Slav încă din prima noapte de amor:

„Eu când am mers prima oară la el acasă și, mă rog, am dormit la el, dimineața, el prezenta meteo. M-am spălat pe dinți și, primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific dulapurile. Așa ordine nu am văzut nici în magazine. Și în ziua de azi arată la fel. Asta mi-a spus foarte multe lucruri despre el. Venisem dintr-o relație anterioară unde bărbatul cu care fusesem era foarte dezordonat. Unde se dezbrăca, acolo lăsa hainele. Victor e ordonat și în viața de zi cu zi. Se comportă așa cum trebuie într-o relație și este iubibil”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Prezentatoarea și Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși au divorțat în 2014, ei și-au continuat relația și au împreună un copil.

Mai multe