Bianca Drăgușanu a publicat prima imagine din maternitate. Ce le-a arătat fanilor

27 septembrie 2016 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Bianca a devenit mămică pe 26 septembrie și pare că nu s-a simțit niciodată o femeie atât de împlinită.

A născut o fetiță perfect sănătoasă, Natalya Sofia măsurând 50 de centimetri și având o greutate de 3,250 de kilograme. Bianca și-a revenit destul de repede după operația de cezariană prin care a născut-o pe fetiță, iar acum nu ratează nicio ocazie să le arate tuturor cât este de fericită.

Bianca Drăgușanu a publicat în urmă cu puțin timp pe contul său de Facebook prima imagine din maternitate cu câteva dintre cadourile primite pentru proaspăta mămică – un ursuleț și un superb buchet de trandafiri albi.

„Am o fetiță perfect sănătoasă de nota 10! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru minunea mea Natalya sofia! Mulțumesc vouă prieteni dragi pentru mesajele frumoase! Doamne ajută la toată lumea!”, a scris Bianca pe pagina sa de Facebook.

Victor Slav se simte cel mai fericit tătic

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a născut, Victor Slav a oferit primele declarații la antena Stars în care abia dacă și-a putut exprima în cuvinte sentimentul de bucurie pentru că i s-a născut o fetiță perfect sănătoasă:

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul.  Cadouri încă nu de bun venit. Are 50 de cm şi 3,250 kg. Durează încă 5-4 zile. Totul e pregătit de mult timp. Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Sunt sigur că vor fi cele mai frumoase sărbători. Am sunat toată lumea, am dat mesaje.  A născut la ora 1:30… Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică. Tăticul dă de băut, da, sunt perfect de acord”, a declarat fostul prezentator Tv  pentru Antena Stars.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe