Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. «Mi-a făcut avansuri!»

28 iulie 2021 17:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai dorite femei din showbiz, Bianca Drăgușanu a făcut în premieră o dezvăluire de senzație despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului. Bianca a furnizat surpriza momentului, lăsând să se înțeleagă că fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost admiratorul ei.

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a răspuns mai sinceră ca niciodată la mai multe întrebări incomode puse de Bursucu.

Bomba a explodat încă de la prima întrebare: „Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?” Mai sinceră și mai dezinvoltă ca niciodată, Bianca Drăgușanu l-a lăsat fără cuvinte pe Bursucu. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba despre Cristi Borcea.

În trecut, Bianca Drăgușanu a negat vehement „asediul” lui  Borcea 

Declarația Biancăi Drăgușanu este cu atât mai surprinzătoare, cu cât pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat vehement că fostul boss de la Dinamo ar fi curtat-o. „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea la acel moment Bianca Drăgușanu, pentru videoblogulmireselor.ro.

Mai multe