Bianca Drăgușanu dă sfaturi de relaxare: „Îl bagi în gură și îl împingi până la limită”

27 octombrie 2017 16:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a oferit colegelor de platou, în emisiunea pe care o prezintă, un sfat de relaxare mai puțin obișnuit. Felul în care ea s-a exprimat a cam aprins imaginația bărbaților, dar ea a fost cât se poate de serioasă: „Am făcut asta în mașină...”

Bianca Drăgușanu, care este noua prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, de pe Kanal D, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu post-natal, a încercat să le dea fetelor din platou câteva lecții care să le ajute să scape de stres. Metoda este una testată chiar de ea:

„Dacă iei un pix și te asiguri că are capacul pus, îl bagi în gură și îl împingi până la limită, creierul o să creadă că tu ești bine și te relaxezi. Am făcut asta în mașină, în drum spre muncă și am început să zâmbesc. Și starea mea de spirit s-a îmbunătățit. Avem fruntea mai relaxată, aveam un zâmbet pe față. Poți să păcălești creierul cu un zâmbet fals, dar inima nu poate fi păcălită”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

Prezentatoarea este într-o relație cu Victor Slav, care, de asemenea, este prezentator, și au împreună o fetiță pe nume Sofia Natalia. Ea a slăbit din nou în ultima perioadă și se simte o femeie împlinită de când a adus pe lume un copil.

Mai multe