Bianca Drăgușanu, dezamăgită de bărbați: «Problema e de principiu»

19 martie 2018 21:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a declarat că este foarte revoltată din cauza bărbaților care nu plătesc notele de plată la restaurant. Ea susține că o femeie plătește mulți bani la saloane pentru întâlniri, iar bărbații trebuie să plătească orice consumație din oraș.

Bianca Drăgușanu a povestit tot ce a pățit o prietenă de a ei care a ieșit la întâlnire cu un băiat și a pus-o să plătească jumătate din nota de plată.

"Sunt și oameni care chiar au trăit în weekendul asta. Spre exemplu, una dintre  prietenele mele a ieșit la o primă întâlnire, dar mai bine stătea acasă. Bărbatul cu care a ieșit a plătit jumi-juma. Nici el, nici ea nu au vreo problemă financiară. Problema e de principiu. Domnilor, să ne înțelegem! De ce trebuie să plătiți voi pentru că ea a dat deja o avere ca să fie acolo. Manichiura trebuie să fie impecabilă. Părul trebuie să fie proaspăt coafat, că altfel face o primă impresie proastă. Machiajul durează și mult și costă și foarte mult. Fiecare produs costă o avere (...) Așa că, domnilor, terminați cu prostiile și plătiți nota întreaga măcar la prima întâlnire", a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni tv.

Mai multe