Bianca Drăgușanu i-a pregătit camera fetiței, dar fanii i-au sărit în cap

28 iulie 2016 0:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu arde de nerăbdare să devină mămică. Fericitul eveniment va avea loc la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lui octombrie, iar pregătirile sunt în toi pentru a o întâmpina pe prințesa familiei.

Camera este gata, iar fosta asistentă tv le-a arătat-o și celor care o urmăresc pe Facebook. În alb și roz, locul în care va ajunge Sophia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, este unul de vis. Chiar și copiii mai mari și-ar dori un asemenea spațiu persoanl. Singurul lucru care a stricat imaginile desprinse parcă dintr-o carte de povești a fost aparatul de aer condiționat, amplasat chiar deasupra patului. Admiratorii vedetei au sărit degrabă să o acuze, așa că blonda a promis că-și va îndrepta greșeala și va da jos aparatul.

"După cum vedeți, Bella mea e cam tristă. Simte oare că se vor schimba prioritățile? Da, știu, trebuie să mut aerul condiționat", a scris viitoarea mămică pe rețeaua socială, atrăgând atenția că Bella, cățelușa sa știe deja că nu va mai fi pe primul plan în viața Biancăi.

Mai multe