Bianca Drăguşanu, în război cu Oana Roman! "A fost ipocrită"

4 martie 2015 9:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Oana Roman (39 de ani) şi-au aruncat reproşuri dure. Totul a pornit din cauza unor comentarii pe care fiica fostului premier le-a lăsat pe o reţea de socializare, la adresa roşcatei.

Este deja ştiut că Bianca Drăguşanu face eforturi pentru a se menţine în formă şi pentru a-şi păstra silueta de invidiat, pe care o afişează cu orice ocazie. De curând, Oana Roman a lăsat nişte comentarii acide la una dintre fotografiile Biancăi, în care aceasta este acuzată că ar încerca să o imite pe celebra păpuşă Barbie.

“Oana este foarte inteligentă şi are un discurs de invidiat. Eu chiar nu înţeleg de ce a avut acestă reacţie. Este vorba despre comentariul lăsat la poza în care Monica făcea o comparaţie a mea cu Barbie. Era foarte clar că sunt ironizată că sunt artificială”, a mărturisit Bianca, la emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu susţine că nu înţelege gestul Oanei. “Imi permit să o acuz că a fost ipocrită şi că nu a avut destul de multe argumente. Nu cred că are ceva personal cu mine, dar a făcut o glumă deplasată… Mie îmi place de ea, dar nu am înţeles acestă răutate. Eu consider că a fost o răutate. Punct.”, a adăugat Bianca, potrivit aceleiaşi surse.

Ulterior, Bianca Drăguşanu i-a lansat Oanei două provocări. “Eu o provoc să meargă la sală şi să ţină post... Vineri, eu nu mănânc deloc vineri. O invit la o masa mea de post. Am şi carte de post. Eu, în fiecare vineri, beau doar apă. Miercuri mănânc câte o salată, dar vineri deloc!”, a mărturisit Bianca, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Mai multe