Bianca Drăguşanu, întâlnire de taină cu un afacerist asiatic. Ce i-a adus împreună

29 septembrie 2018 14:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când s-a despărţit de Victor Slav, Bianca Drăguşanu se află în vizorul domnilor care şi-ar dori o relaţie amoroasă cu ea. Doar că blondina este singură, dar se pare că nu şi disponibilă. Vineri seară, fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surpinsă în compania unui afacerist chinez, despre care gura târgului vorbeşte că ar fi potent financiar. Tânărul a stat cu ochii pe românca noastră toată noaptea, ba chiar s-a lăudat pe conturile lui de socializare că vedeta i-a ţinut companie.

Bianca Drăgușanu (36 de ani) este pe cale să facă o nouă cucerire. Blonda a avut o primă întâlnire cu un om de afaceri asiatic, care atras de frumuseţea vedetei noastre i-ar fi propus acesteia să se lanseze într-un parteneriat. Bărbatul se numeşte Ryan are 27 de ani şi se pare că este un potent afacerist, care ar vrea să dezvolte şi la noi o linie de cosmetice.

Cel care a făcut totul public a fost chiar chinezul. În timp ce ea a fost discretă și nu a publicat imaginea cu milionarul, el a vrut să ştie toţată lumea cu cine a vorbit întreaga seară. Aşa că a pus un filmuleţ de la masă, iar pe una dintre filmări a scris un mesaj cu subînţeles. “I guess the curtain is up… I am ready. All about us. Soon (n.r.: Bănuiesc că s-a ridicat cortina… Sunt gata. Totul despre noi. În curând)”, sunt cuvintele afaceristului. 

Bianca a povestit în cercul ei de prieteni că urmează că mai poarte negocieri cu afaceristul, căci propunerea lui de a se asocia i se pare foarte bună, dar că între ei nu există şanse la o relaţie de altă natură, decât de business.  

Mai multe