Bianca Drăgușanu nu își lasă fetița în grija lui Victor când participă la Asia Express! Cu cine rămâne Sofia

11 octombrie 2018 19:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu urmează să fie una dintre protagoniștii sezonului doi al emisiunii Asia Express, iar pe timpul plecării sale din țară și-a făcut câteva planuri referitoare la persoana care va urma să o îngrijească pe fetița ei și a lui Victor Slav, Sofia. Deși toată lumea s-ar fi gândit că micuța va rămâne în grija tatălui, se pare că Bianca a luat o altfel de decizie.

Bianca Drăgușanu va participa la următoarea ediție a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1, care datorită locației unde se va desfășura competiția, se va numi de data aceasta „India Express”. După ce a moderat pentru o perioadă scurtă emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, se pare că Biancăi i s-a făcut dor de televiziune și a decis să revină pe micile ecrane în calitate de concurent, de data aceasta. 

Bianca Drăgușanu a hotărât în grija cui să-și lase fetița

Cum participarea fostei prezentatoare tv în cadrul proiectului de televiziune implică plecarea acesteia pentru o perioadă mai îndelungată din țară, aceasta și-a făcut deja planuri referitoare la persoana care o va primi în grijă pe fetița ei, și se pare că nu este vorba de tăticul Victor, care a fost lăsat pe dinafara.

Potrivit revistei Viva, Bianca Drăgușanu a luat hotărârea ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până în cel al întoarcerii.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o relație amicală, de dragul fetiței lor

Deși au hotărât să aibă o relație amicală de dragul fetiței lor, Bianca a hotărât să o lase pe Sofia în grija mamei sale, neștiindu-se exact motivele, momentan.

„Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, explica o sursă din apropierea Biancăi, în urmă cu ceva vreme.

Mai multe