Bianca Drăguşanu, probleme grave de sănătate după vacanţa exotică

23 ianuarie 2016 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cum a dat de ger, Bianca Drăguşanu a mutat farmacia la ea acasă. Roşcata a răcit imediat după ce s-a întors din vacanţă, din cauza diferenţelor de temperatură între Mexic şi România, dar şi pe fondul unui sistem imunitar scăzut.

Bianca Drăguşanu este răcită cobză. S-a întors în urmă cu doar câteva zile din vacanţa exotică pe care a petrecut-o cu Victor Slav la Cancun, însă cum a dat cu nasul de aerul rece din România, roşcata s-a îmbolnăvit. Degeaba şi-a luat medicamente de la farmacie, căci răceala se pare că nu vrea să-i dea pace. Vedeta a cerut sfaturi şi remedii fanilor ei de pe reţelele de socializare.

"Prea de dimineaţă şi prea răcită. Ce mă fac?? Am mutat toată farmacia la mine acasă şi tot nu-mi trece! Ştie cineva vreun remediu care să mă ajute să trec peste raceala asta insuportabilă?? Ajutor!", a scris Bianca Drăguşanu pe contul ei de Facebook.

La începutul anului, roşcata şi fostul ei soţ şi-au luat naşii şi au petrecut o vacanţă de vis. Au stat o săptămână la New York şi s-au bucurat de soare şi plajă la Cancun, în Mexic.

Mai multe