Bianca Drăgușanu răbufnește: „Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva!”

23 ianuarie 2018 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a fost deranjată de lucrurile care s-au spus despre Mădălina Ghenea şi a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o moderează faptul că nu i se pare normal ce s-a întâmplat între cei doi, dar şi ce s-a scris în presă despre cuplul Matei Stratan - Mădălina Ghenea.

Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că ea îi vede pe toţi bărbaţii la fel şi că, dacă Matei a lăsat-o acasă, nu ar trebui să aibă parte de aşa frumuseţe, cum a complimentat-o Bianca pe Mădălina.

"Am văzut un articol despre un celebru cuplu din România şi amanta. Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva! Dacă frumuseţea întruchipată este lăsată acasă singură, cât timp el e plecat în deplasare, sunteţi toţi o apă şi un pământ!", a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV.

Mădălina Ghenea a declarat recent că are un singur regret, faptul că nu a devenit mămică la vârsta de 20 de ani, vedetei i se pare că acum a fost cam târziu. Mădălina a născut o fetiţă perfect sănătoasă, şi a mărturisit că a fost sarcină grea, dar postura de mămică o face să fie foarte împlinită.

Mai multe