Bianca Drăgușanu s-a dezbrăcat de secrete: „Mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat”

6 decembrie 2017 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, care prezintă momentan emisiunea „Te vreau lângă mine”, le dă de multe ori sfaturi în dragoste invitaților și telespectatorilor, majoritatea provenind din propriile sale experiențe. într-una dintre ediții, Bianca a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii intime despre o fostă relație.

Bianca Drăgușanu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Slav, chiar dacă nu mai sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe nume Sofia Natalia. Deși acum se simte bine alături de prezentator, Bianca a mărturisit de multe ori că a avut numeroase relații nefericite. Într-una dintre edițiile emisiunii pe care o prezintă, ea a mărturisit că a fost înșelată:

„Eram înșelată des și tot timpul îl întrebam de ce mă înșală niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost.» Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deșteaptă? Nu știu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost.» Sunt oameni care cred că se pot schimba și alții care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu se poate schimba și-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, înt-o zi, mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine.”

Mai multe