Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în duș și a pus poza pe Internet

10 septembrie 2018 21:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când e o femeie liberă, Bianca Drăgușanu a renunțat de tot la inhibiții. Își lucrează corpul din greu la sală și are ambiția de a ține diete, așa că nu are nicio reținere în a-l arăta. Acum, Bianca Drăgușanu a pozat goală la duș!

Dar așa cum a făcut-o în cea mai recentă imagine pe care a publicat-o pe Instagram nu s-a mai arătat de multă vreme. Poate doar în Playboy, acolo unde a încins imaginația bărbaților în urmă cu aproape 10 ani. "Doar una"- a fost descrierea care a însoțit imaginea din duș, o Bianca Drăgușanu goală pușcă, într-o postură provocatoare, care i-a adus mii de like-uri în doar câteva minute.

Poza mai poate însemna și un mesaj pe care Bianca a ținut să i-l transmită lui Tristan Tate, fostul său iubit. După o vară fierbinte în care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au distrat, cei doi au decis să-și spună adio. De data aceasta de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez.

Mai multe